Keukens, badkamers en sanitair

Wolkom by Wiarda yn Fryslân

Wie een nieuwe keuken, badkamer of sanitair zoekt, moet zeker een bezoek brengen aan Wiarda in Echtenerbrug (Friesland). Ons familiebedrijf beschikt over alle mogelijkheden om uw droomkeuken, badkamer of toiletruimte te creëren. Onze uitgebreide collectie bestaat naast keukens, badkamers en sanitair tevens uit een breed assortiment aan wand- en vloertegels. Met jarenlange ervaring, een uitgebreide collectie, passie en gedrevenheid weten wij elke case tot een beeldend eindresultaat te brengen. Ook kunt u terecht voor losse onderdelen, waaronder inbouwapparatuur, keukenbladen, doucheschermen, etc.

Onze eigen montagedienst beschikt over de nodige kennis en ervaring om uw aangekochte product vakkundig te kunnen plaatsen en/of te kunnen renoveren. Wij helpen u graag van het binnenkomen in onze showroom tot het afleveren op uw gewenste locatie.

Wiarda Keukens is inmiddels een begrip in Friesland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? U bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend de klantgerichtheid van ons bedrijf te komen ervaren. Wij nemen graag de tijd voor u.

Lieve mensen, wij willen u graag laten weten dat wij ook in deze onzekere tijden voor u klaarstaan. Onze showroom is geopend, op afspraak!